Solde, gol i intensitat pel Red Tortuga

08/08/2016

Àlex Soldevila, “Solde”, és l’últim fitxatge del Red Tortuga Jonquerenc per afrontar l’estrena a la primera catalana.

Aquest davanter és un vell conegut de l’afició blanca-i-verda, doncs va ser un dels jugadors destacats en el partit de l’ascens fronterer, ja que defensava la samarreta del Masíes i va ser l’autor dels tres gols visitants, que no van permetre la celebració fins a l’últim segon.

Les seves bones actuacions ( ha estat un dels màxims golejadors del campionat) no van passar desapercebudes pels tècnics del Red Tortuga, que buscàven un jugador polivalent, amb capacitat golejadora, però també intens en defensa i solidari amb la resta.

El projecte de poble, i l’ambient competitiu que es viu a la grada jonquerenca, han estat també importants per a que el davanter hagi decidit defensar la samarreta del Red Tortuga.

“Solde” aterra a la Jonquera per aportar experiència i treball a una categoria que coneix perfectament, doncs ja ha aconseguit diferents ascensos a Nacional Catalana.

Als seus 24 anys, el voltreganès a militat a CP Masíes, CP Voltregà, CH Mataró i CP Alcobendas.

En resum, reforç de luxe per una plantilla molt equilibrada, que obrirà el campionat davant d’un dels aspirants a l’ascens, el HC Vilassar, que la temporada passada va quedar en tercera posició.

BENVINGUT “SOLDE” I MOLTA SORT !

image image image


<<< Tornar