Marcel: una temporada més; la resta també

03/08/2016

L’incombustible capità, Marcel Carreras, finalment continuarà una temporada més al Red Tortuga, desprès que el tècnic Quim Parrillas hagi insistit en la necessitat del seu concurs per aquesta estrena a primera catalana.

Carreras, als seus quaranta anys, és la persona que més anys acumula de dedicació al club, sumant totes les facetes que ha desenvolupat tant dins com a fora de la pista.

Així doncs, aquest any tornarem a disfrutar del seu hoquei, experimentat i a la vegada entregat fins al final.

Pel que fà a la resta d’integrants del primer equip, pràcticament tots continuen.

Guille, Lucas i Brugui, estrenaran la categoria després de ser homes molt importants en la consecució de l’ascens.

Els júniors Jordi Borràs, Seby Marcu i Cris Medina, hauràn de treballar de valent per entrar a les convocatòries i intentar sumar minuts.

Raül Martinez continuarà a la dinàmica de l’equip per sumar qualitat als entrenaments, sense descartar una possible entrada a les convocatòries si el tècnic ho considera.

Enric Ricart “Pubill”, encara que en un principi semblava que deixaria l’hoquei en actiu, encara hi ha possibilitats que pugui continuar un any més.

Els juvenils, especialment Albert Budó i Lluís Lizana “Lizi”, esperen posar-li les coses dificils a en Quim Parrillas a l’hora de fer les convocatòries.

Finalment dir que resten tres places lliures pels reforços que han de donar solidesa a l’equip, i que, malgrat la oferta de retorn a en Victor Sánchez, el defensa encara no retornarà aquesta temporada al Red Tortuga.

 

 

andorra3


<<< Tornar