L’aleví del CP Jonquerenc remunta la segona eliminatòria i es classifica per la fase final de la Copa Federació a la tanda de directes

30/05/2016

L’iniciació A ha guanyat un bon partit a la pista del FD Cassanenc
i les noies del Segona Catalana han perdut a casa del CH Lloret

Gran partit el que van disputar diumenge a la tarda els alevins del CP Jonquerenc, que per segon cap de setmana consecutiu van aconseguir remuntar una eliminatòria que havia començat amb una anada adversa, en aquest cas contra el GEiEG.

Dissabte, els altempordanesos van jugar a Girona, on van perdre per un ajustat 4-2. Això deixava l’eliminatòria oberta pel partit de tornada, diumenge a la tarda, a la Jonquera. I igual que la setmana passada, els jonquerencs ho van aprofitar. El segon partit va ser molt intens, amb oportunitats pels dos equips, i al final del temps reglamentari va acabar amb un marcador de 5-3 que deixava el resultat global de l’eliminatòria en empat (7-7). Això va obligar a llançar faltes directes per decidir quin dels dos equips passava, i en van caldre fins a 14 perquè els verd-i-blancs es poguessin classificar per la fase final d’aquesta Copa Federació, que es disputarà el cap de setmana que ve a Bigues i Riells.

Pel que fa a la resta d’equips, només han jugat l’iniciació A i el Segona Catalana femení. Els més petits van fer un bon partit a la pista d’un FD Cassanenc que només va poder guanyar una de les parts. Així, els altempordanesos van guanyar el partit 1-2. I les noies no van tenir tanta sort a Lloret de Mar, on van acabar perdent 7-1.

image


<<< Tornar