Escola de Patinar i Hoquei. Temporada 2015-2016

Escola del Club Patí Jonquerenc. Hoquei PatinsInformació

 

- Qui som?
Som l’ “Escola de Patinar i Hoquei”, proposada pel CP Jonquerenc, per promocionar l’esport de l’hoquei patins, així com l’activitat física extraescolar.

 

- Què fem?
Es tracta de fer una activitat integral de treball motriu (habilitats i destreses motrius, jocs, etc.) i expressió dels nens/es, amb el patí com a nexe, una forma molt divertida d’aprendre a patinar sense pressa, respectant l’evolució – maduració de cada nen/a.

Una vegada el vostre fill/a assoleixi el nivell mínim, us farem la proposta per incorporar-lo a un dels nostres equips d’hoquei patins.

 

- Com ho fem?
Al pavelló municipal de La Jonquera, us deixem els patins (us recomanem portar roba esportiva), tenim molt de material per jugar…

 

- Quan ho fem?
Comencem el dimarts 22 de setembre, a les 17h de la tarda heu de venir al pavelló i us farem la inscripció.

Els dies habituals seran els dimarts i divendres de 17h a 18h de la tarda, excepte festius, funcionem amb el calendari escolar.

 

- Quant val?
Tothom que comenci per primera vegada farà 2 setmanes de prova (4 sessions) gratuïtes.
Una vegada decidits, es pagarà una quota de 24€ mensuals.
( També s’hi ha de sumar 43€ de quota de soci que es pagarà només un cop l’any. Es imprescindible que el nen/a tingui el DNI ja que es necessita una fotocòpia d’aquest i una fotocòpia de la targeta sanitària per tal de poder-los asegurar)