EL RED TORTUGA PREPARA EL DEBUT A PRIMERA CATALANA

18/07/2016

Per la  temporada del retorn a primera catalana, el Jonquerenc ha estat treballant amb tranquilitat per intentar consolidar aquesta nova categoria.
 
Seguint amb el projecte marcat, el primer fet destacable és que el Jonquerenc sènior redueix en un els reforços de fora de la Jonquera, per tal de continuar donant cabuda als jugadors fets a casa. Si en un futur no fos necessari,  seran tres els reforços per aquesta temporada
 
En el capítol de baixes, deixen l’equip de moment el tècnic Marc Comalat, que retorna al club del seu poble, així com el porter Gerard Parrillas, “Parri”, i el davanter Âlex Díaz, els quals recalaran al Breda.
 
Marc Armero, finalment, també s’uneix al capítol de baixes. La seva bona temporada ha fet que alguns equips europeus s’hagimage 25019157292_7d9559b56c_o23005142832_aafde5effb_oin fixat en ell. Amb ofertes d’Itàlia i França, finalment s’ha decidit pel Montreux suís. La Junta del Jonquerenc està a l’espera de formalitzar el transfer del blanenc, per a que pugui formalitzar la seva arribada a terres helvètiques.
 
Moltes gràcies a tots per aquesta històrica temporada i molta sort !!
 
 

<<< Tornar