EL PROJECTE CONTINUA ENDAVANT

18/05/2016

Després de l’històric ascens aconseguit aquest cap de setmana pel Red Tortuga Jonquerenc, Koke del Campo, segon tècnic de l’equip i membre del projecte 2014-2017, ens parla de com va viure el moment i de en quin punt es troba aquest projecte.
 
Comença explicant que “aquest projecte apareix quan detectem que ha arribat el moment de  pujar la qualitat esportiva dels equips. Preparem un projecte esportiu i econòmic al marge del pressupost general del club, a tres anys vista amb objectius clars, com per exemple l’ascens una categoria del sènior masculí. Estem molt contents de com van sortint les coses, perquè estem aconseguint objectius que tenim a l’agenda quan encara ens resta la temporada 2016-2017 dins del projecte”.
 
Del Campo vol deixar clar que “l’ascens del Red Tortuga ha estat l’objectiu més mediàtic, però per nosaltres és igual d’important que tenir equip juvenil per primera vegada en molts anys; tenir amb nosaltres un tècnic de porters com en Paco González; que en Rodri ens hagi ajudat a definir un camí de treball amb les bases, o haver pogut fer dos equips femenins i dos d’iniciació”. I afegeix: “Ara estarem molt pendents dels nostres alevins a veure si poden entrar a la fase final de la Copa Federació, per posar un altre exemple”.
 
Respecte de l’ascens històric, diu: “S’ha d’agrair que la Junta actual hagi cregut en aquest projecte 2014-2017 i l’hagi defensat quan hi ha hagut dubtes. Però l’agraiment  també va per la Junta de salvació de l’any 2001, amb en Jaume Domènech, la Carmen Garrido, en Josep Ricart i en Marcelino Arché, peruè sense cap necesitat de fer-ho van carregar-se a l’esquena un Jonquerenc moribund, i vam poder treballar junts fins a posar-lo fora de perill”. Es mostra satisfet recordant que “aquest dissabte alguns d’aquells nens del 2001, com en Brugui o en Lucas, van estar a la pista”. I no vol oblidar en Rodri, “que tot i haver plegat després d’un any i mig, és un dels responsables de la confecció de la plantilla del Red Tortuga”.
 
Per últim, tot i que no menys important, en Koke també vol tenir un record per “tots els membres del Red Tortuga 2014-2015, i als que aquest any no han pogut continuar amb l’equip (Tomás, Raül, Victor, Cristian, Marc C., Dani i Sepe)”, perquè “aquest projecte va començar amb ells i, per tant, aquest èxit també és seu”.
 
ascens3

<<< Tornar